Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

looki25

3. 6. 2008 19:15
ať žije tendence a neobjektivnost

cinklý jaro mohlo být 100x, jenže několik státních zástupců svorně prohlásilo, že není třeba Spartu vyšetřovat (narozdíl od jiných týmů). Navíc nebylo vinou Sparty, že Slávie několikrát skončila o víc jak jedno místo za Spartou..aha! A když už jsme o tom cinklém jaru..kolikpak divných penalt letos na jaře kopala Slavia, kolik se proti ní kopalo penalt za poslední dva roky (jedna! Viktorka Žižkov letos na jaře..ovšem "spravedlivě" vykompenzováno penaltou na druhé straně).

Je pro Tebe hezký, že většina medílních m...k je v sešívaným (to bez diskuze) a ty plátky se hezky čtou..jenže pozor, na každýho jednou dojde a brzo už ten tvůj zaslepený názor nebude zpravodajským mainstreamem!

Takže buď piš odlišně, nebo aspoň nemudruj nad ostatníma a starej se výhradně o svůj tým..Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1677x
Před EURO 2004 začal publikovat články na internetových serverech CyberSlavia.com a FotbaloveNoviny.com, které se později přejmenovaly na Polocas.com. Od jara 2005 se věnoval pouze CyberSlavii, na které se stal šéfredaktorem. V dubnu 2006 založil vlastní internetové stránky SuperFotbal.com, ale již v listopadu téhož roku odešel na konkurenční FotbalPortal.cz, kde se stal i šéfredaktorem sekce Gambrinus liga a během krátké doby napsal stovky článků. Od listopadu 2007 do února 2009 redaktor vFotbalu.cz.

V současné době student právnické fakulty UK.