Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dr No

13. 9. 2008 0:25
v našich končinách velmi rozšířený blbý zvyk -

když jede víc aut za sebou a před nimi je překážka, tak vždycky začnou první předjíždět ti blbci, co jsou nejvíc vzadu. Normální člověk nechá samozřejmě napřed jet auta před sebou. Taky už jsem zažil párkrát debila, který se mě snažil podjet při odbočování na křižovatce (samozřejmě v jednom pruhu).

Jestlipak si některý z těch spěchajících pošuků, kterých jsou u nás plné silnice, vzpomene při několikahodinovém čekání na policajty po bouračce, kterou svým spěchem způsobil (nebo v koloně, kterou způsobil havárkou nějaký jiný spěchající blb), že ten spěch až tak nutný nebyl ...

0 0
možnosti
TM

tx999

13. 9. 2008 9:58
Re: v našich končinách velmi rozšířený blbý zvyk -

Tak podjizdet na krizovatce muzes (pokud ten pred tebou odbocuje doleva, neni uz pochybnost o jeho umyslu a je tam dost mista:)

A predjizdeni v kolonach: nekdy je proste problem, ze treba ty tri, ctyri auta pred tebou se nemaj k tomu to pomalejsi predjet, i kdyz je tam dost prilezitosti, tak se je proste rozhodnes predjet naraz. Spis bych se zamyslel nad tim, proc si ti ridici, kdyz nechteji predjizdet, nenechavaji dostatecnej odstup na to, abych se mezi ne mohl bezpecne zaradit (ne vsichni pochopitelne:)

Ale to nic nemeni na tom, ze prejizdet muzu pouze v situaci, kdy mam DOKONALY PREHLED o situaci nejen pred sebou, ale i za sebou a vim, ze mam dostatecnou rezervu a ne ze to bude na milimetry.

0 0
možnosti
L

Leopoldo

12. 9. 2008 18:28
Dobré staré pravidlo

Kdyz máte naspech,jedte pomalu.

0 0
možnosti
PP

pavelpu

12. 9. 2008 14:00
Policista se mýlil

I kdyby měl totiž Kamil auto nabourané zezadu, stále by to byla jeho chyba. Jestli neviděl ve zpětném zrcátku dodávku, tak se díval špatně. Ono se totiž nestačí podívat jen nednou. Vy máte mít přehled, co se kolem vás děje.

0 0
možnosti
TN

Atomas

12. 9. 2008 14:00
Nedání přednosti

Pokud Kamil vyjíždí z pruhu a střetne se s dodávkou, která celou kolonu již předjíždí, tak jednoduše nedal dodávce přednost. A to je Kamile dosti nemilé;-D A mrtvej úhel je holt na zabití ;-D

0 0
možnosti

mizz13

12. 9. 2008 13:44
fakt by me zajimalo

do kolika hodin Kamil pracuje :D (viz. po praci se stavi na par hodin doma a pak - kolem pate - vyrazi). Autor evidentne moc nejezdi, protoze by jinak vedel, ze prave okolo te pate vrcholi dopravni spicka. :D

0 0
možnosti
PCB

Princess Consuela

12. 9. 2008 13:51
Re: fakt by me zajimalo

To mě taky napadlo hned jako první! ;-D Kamil buďto dělá ve fabrice od 6 do 2, a nebo má nějakou super zkrácenou pracovní dobu :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1677x
Před EURO 2004 začal publikovat články na internetových serverech CyberSlavia.com a FotbaloveNoviny.com, které se později přejmenovaly na Polocas.com. Od jara 2005 se věnoval pouze CyberSlavii, na které se stal šéfredaktorem. V dubnu 2006 založil vlastní internetové stránky SuperFotbal.com, ale již v listopadu téhož roku odešel na konkurenční FotbalPortal.cz, kde se stal i šéfredaktorem sekce Gambrinus liga a během krátké doby napsal stovky článků. Od listopadu 2007 do února 2009 redaktor vFotbalu.cz.

V současné době student právnické fakulty UK.