Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Korek

17. 10. 2008 15:30
Tak to je mazec tohle

takhle už jsem se dlouho nezasmál. Piš prosím někde, kde to nikdo nebude číst, když ani neumíš reprezentanty správně pojmenovat křestním jménem. Napíšeš, že je třeba repre omladit a napíšeš dědka Otepku a skorodědka Brabce. Fakt mazec. A opravdu je vynikající místo záložníka povolat útočníka, protože když vynechám Slepičku, zůstávají Baroš, Svěrkoš, Fenin, Vlček. A to Sionko už musí hrát stabilně v záloze. Ale jo, pustíme na Slovince sedm útočníků, proč ne

0 0
možnosti
LV

slaviator

17. 10. 2008 19:27
Re: Tak to je mazec tohle

Nauč se číst... Píšu NEJEN omladit... Když budeš mít dvacet podprůměrnejch záložníků, ale mladejch, tak budeš zkoušet je a jen je, když přitom někdo má dlouhodobě dobrou formu? Reprezentace není JEN O TOM aby tam hrálo patnáct hráčů celou kvaldu, ale o tom, aby tam hrálo to nejlepší co v DANOU CHVILI má trenér k dispozici. Nehleď na věk, koukej na kvalitu. Nekoukej na jména jako je Ujfaluši, koukej na kvalitu... A proč by měl být stoper ve třiceti dědkem? Galásek hrál v repre do 35;)

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1677x
Před EURO 2004 začal publikovat články na internetových serverech CyberSlavia.com a FotbaloveNoviny.com, které se později přejmenovaly na Polocas.com. Od jara 2005 se věnoval pouze CyberSlavii, na které se stal šéfredaktorem. V dubnu 2006 založil vlastní internetové stránky SuperFotbal.com, ale již v listopadu téhož roku odešel na konkurenční FotbalPortal.cz, kde se stal i šéfredaktorem sekce Gambrinus liga a během krátké doby napsal stovky článků. Od listopadu 2007 do února 2009 redaktor vFotbalu.cz.

V současné době student právnické fakulty UK.