Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zřejme něco dostanete ze zprivatizované Becherovky.....

0 1
možnosti

pět v českých na stole. Se vždycky hodí, tak nezáviďte, pane Čeremeto R^

1 0
možnosti

Souhlas s tou ODS. Ovšem včerejší volební představení kandidátů byl 9x vylouhovaný odvar z jednoho sáčku. Po takto našlehaném mediálně regulovaném veřejnoprávním zákusku kavárenského fajnšmekra jen opravdu těžko vytknout voličům případnou chybnou volbu. Myslím si, že lví podíl na tom mají opravdu média.

3 1
možnosti

Ano, média v tom hrají podstatnou roli...

1 0
možnosti

Volim Roithovou a neni to kvuli jedne debate, ve ktere vyhrala.

1 0
možnosti

Kalouskovýho poskoka - nikdy, navíc šišlá a slintá

1 4
možnosti

Dejte si hlas, komu chcete. Jen bych rád připomenul, že KS je aktivním členem té současné sebranky, která si říká vláda. KS je pouze loutkou Kalouska a pokud vám nevadí, že Kalousek je jeden z největších gau.... , které tato země kdy nosila, tak pak vám není pomoci. KS skáče, jak Kalousek píská.

3 3
možnosti

No jo, ale vydrží Schwarzenberg naživu po celé volební období?

Aby to nedopadlo jako se Svobodou, kvůli kterému se musela měnit ústava, protože se už ani nedokázal podepsat a byl natolik dezorientovaný, že nemohl abdikovat, protože už vůbec nevěděl, že je nějakým prezidentem a generálem. Husák tehdy nechal změnit ústavu, aby bylo možno Svobodu odvolat ze zdravotních důvodů, aby se mohla ČSSR připojit k Helsinské konvenci: podepsat to musela hlava státu a ta tehdejší naše jaxi nemohla.

Tak aby to s tím "knížetem" nedopadlo stejně!

1 1
možnosti

A vydrželi by naživu i další kandidáti? Zeman je prochlatanější než kníže, Roithová je horolezkyně, Fishera může srazit auto, Dienstbiera klepnout pepka při těch jeho plamenných projevech :-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1677x
Před EURO 2004 začal publikovat články na internetových serverech CyberSlavia.com a FotbaloveNoviny.com, které se později přejmenovaly na Polocas.com. Od jara 2005 se věnoval pouze CyberSlavii, na které se stal šéfredaktorem. V dubnu 2006 založil vlastní internetové stránky SuperFotbal.com, ale již v listopadu téhož roku odešel na konkurenční FotbalPortal.cz, kde se stal i šéfredaktorem sekce Gambrinus liga a během krátké doby napsal stovky článků. Od listopadu 2007 do února 2009 redaktor vFotbalu.cz.

V současné době student právnické fakulty UK.