Diskuse

Kdo chce Fischera za prezidenta?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Po shlédnutí toho představení jsem tím víc přesvědčen, že Fischerovy preference jsou pouze virtuální a jsou přímým důsledkem masivní mediální nalejvárny, že právě on je ten pravý.

Neukázal naprosto nic, co by mě oslovilo (charisma, pohotovost, pravdomluvnost, jazykové znalosti, špetku pokory - ještě nic nevyhrál) a jako nejlepší místo pro něho vidím řízení letadel na přistávací ploše, protože to mávání rukama kolem sebe mu šlo opravdu moc dobře.

4 0
možnosti
PS

Jakýpak důvod má autor řadit paní Roithovou mezi favority? Vždyť za ní stojí sekretariát strany a její kmotři, kteří nás za 20 let přivedli tam, kde jsme. Co ona paní prokázala skutkem v EU? Má autor nějakou pozitivní zkušenost s její prací? Já naopak negativní.R^

2 0
možnosti
Foto

Preference kandidáta Fischera jsou pouze virtuální, mediální lobby jej měla podstrčit voličům, stejně jako kdysi strany Zelených a VV. U Fischera se to nepodařilo, je to exemplární exot Rv

5 0
možnosti
JS

Zajímavé je, že i když nám média Fischera předkládají jako nejoblíbenějšího kandidáta, tak já znám zatím jen dva lidi, kteří jej chtějí volit. A u všech ostatních kandidátů (kromě Sobotky) znám jejich příznivců daleko více.

8 0
možnosti
LV

Třeba se objeví někdo zde v diskuzi. :-)

0 0
možnosti
ZS

To si vážně nemůžete zjistit, jak se píše jméno člověka, o kterém píšete ? To byste, jako budoucí právník, svedl, ne ?

5 2
možnosti
LV

Omlouvám se, asi mi to Word opravil. Příjmení "Havla II", jak se sám včera označil, je již opraveno. Přeji hezký zbytek večera.

0 2
možnosti