Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JA

J50o26s35e92f 45A30n69t86o68š

14. 1. 2013 12:11

To, že Fischer nepostoupil do druhého kola je největším vítězstvím této volby.

3 0
možnosti
PV

P46e75t16r 74V33o55k86á84č

14. 1. 2013 13:25

V případě Fischera mne velice udivuje, že se zde nikdo nepozastaví nad tím, proč opustil tak luktativní místo v Londýně. Musel mu to někdo vlivný doporučit.

Docela by mne zajímalo od koho to doporučení dostal ?

0 0
možnosti
Foto

Zeman zničil Fischera, Schwarzenberg má cestu na Hrad volnou, jelikož o zbytek se postarají média, která dobře vědí, kde má Zeman Achillovu patu.

0 0
možnosti
AK

Podle výsledků voleb Fischer nebyl zvolen.

Pokud napíšete NEbyl NEzvolen, znamená to, že byl zvolen. Nějak jste se do těch záporů zamotal.

0 0
možnosti
LV

Nikoliv. Čeština umožňuje dva zápory, narozdíl od jiných jazyků, a mluvnicky je to správně. První zápor znamená, že se něco nestalo, neudálo. Druhý zápor to zdůraňuje, nikoli neguje. Holt v češtině neplatí "mínus a mínus je plus", ale je to opravdu tak :-)

0 0
možnosti
MI

Souhlasím, že důvody Fischerova propadu tak, jak je popisují různí politologové jsou (jako obvykle) pomýlené; moje volba je bod '2++', tedy ano pro Fischerovo vystupování, ale nikoli cosi s jeho chůzí či nějaká nedokonalost, na mne osobně zapůsobila jeho arogantnost, tedy vystupování nikoli kandidáta, ale už samotného prezidenta, navíc prezidenta diktátora který hovoří sám za sebe, a nikoli za 'své' občany ...

1 0
možnosti
Foto

Pane kolego, nějak jste to v titulku článku přehnal s tím dvojím záporem. Zkuste se na to ještě prosím podívat.

0 2
možnosti
Foto

Už dlouho se plánovalo, že místo Fischera zaujme Schwarzenberg. Na Fischera byl do televize záměrně nasazený Zeman, s jediným cílem - zadupat Fischera a nahradit ho Schwarzenbergem. K tomu měla napomoci mohutná zaplacená akce na sociálních sítích, mající za úkol zfanatizovat co největší počet mlaďochů. Povedlo se a národ jen čumí. Další akce topky budou následovat.

4 1
možnosti
VS

To jsou ale hlavy, ti spillenci NWO a Bilderbergu! Napred utrati majlant za tlacenku kandidata, aby ho pak zadupali a nahradili jinym. Tomu se rika lest!

1 0
možnosti
JZ

"Fischer vystupoval přesně tak, jak by moderní politik vystupovat měl.

Dynamicky. Rázně. Rozhodně. Toto alespoň značila jeho gesta. Ovšem jeho

pohyb těla při chůzi a jeho mimika tak dokonalá nebyla. Stejně tak se

někdy odchyloval obsah toho, co říká, od toho, co gestikuluje..."

No tak to je výborné. Volíme ještě podle toho, co ten člověk prosazuje, jaký má program, jak chce vylepšit nám, občanům, životní podmínky, nebo podle toho, jaký je šoumen - podle líbivých gestíček, ksichtíků a pohybu tělíčka? Má vůbec cenu ještě chodit k volbám, když o politice "rozhodují" takové kraviny?

To se pak nedivím, že demokracie je v krizi, když budoucí politika de facto závisí na činnosti PR agentur...

0 1
možnosti
TH

;-DTo se pak nedivím, že demokracie je v krizi, když budoucí politika de facto závisí na činnosti PR agentur...;-D

A on Fiser vyhral? Neco mi uniklo?

0 0
možnosti
  • Počet článků 65
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1677x
Před EURO 2004 začal publikovat články na internetových serverech CyberSlavia.com a FotbaloveNoviny.com, které se později přejmenovaly na Polocas.com. Od jara 2005 se věnoval pouze CyberSlavii, na které se stal šéfredaktorem. V dubnu 2006 založil vlastní internetové stránky SuperFotbal.com, ale již v listopadu téhož roku odešel na konkurenční FotbalPortal.cz, kde se stal i šéfredaktorem sekce Gambrinus liga a během krátké doby napsal stovky článků. Od listopadu 2007 do února 2009 redaktor vFotbalu.cz.

V současné době student právnické fakulty UK.