Diskuse

Dostane nás odpovědnost jednotlivců ze společenské krize?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jinak přeji krásný den a těším se, až bude díky ČSSD školství a zdravotnictví zadarmo. Konečně se budeme mít všichni dobře. Čest práci, soudruzi a příjemný den.

1 1
možnosti

Co furt máte s ČSSD? Jste jejich volič? 8-o

1 0
možnosti

v Irsku byla také jedna zcela bezvýznamná malá stranička. Najednou získala 27, slovy dvacetsedm procent. Jak je to možné? Proč asi? Měli totiž podobný program- odchod z EU a tamní lidé pochopili, kam je EU vede. Stačí dnešní zpráva, že Řecko potřebuje další stamiliony...A co dluhy Itálie, Španělska, Madarska...? Tohle je ta zlatá Evropa? Samé zákazy, příkazy, dotace, proplatí nebo neproplatí nám peníze? Mají tyto problémy i země, které nejsou v EU? I z tohoto důvodu může vyhrát malá stranička. O populismu jiných malých straniček a jejich následného vítězství je zbytečné psát. Nechci tyto straničky přirovnávat k této naší zatím malé straně, zatím...

2 1
možnosti

Malinko bych Vás opravil - Řecko potřebuje spíše stamiliardy:-)

2 1
možnosti

Takže SSO je vlastně taková malá bezvýznamná strana, kterou skoro nikdo nevolí - a jak se někde o ní píše, tak hned jste tam;-D

2 0
možnosti

Jejda, to mělo být pod pana Klaudu

1 0
možnosti

KarmaR^.Skrýt se realitě je velmi jednoduché, ale  rozhodnout se a nést zodpovědnost je promnohé nadlidský výkon. Proto mnozí lidé celý život trpí závistí a jejich profilace směřuje k totalitě - extrémní levici. I zde v mnohých příspěvcích jsme toho velkou měrou svědky. Bořit morální pravicové prvky není zase, až tak těžké uprostřed zdemoralizovaného houfu lacinými amorálními nástroji v mocenském štítu oranžovorudé gardy s nálepkou sociální rovnosti.

4 1
možnosti

Vzhledem k tomu, že jste mi dal  k o n k r é t n í  argumenty, dokázal jste, že jde o správnou volbu z mé strany. Další diskuse je tím pádem bezpředmětná. Přeji příjemný den.

1 1
možnosti

Obvyklé zakončení vašeho žvanění. Vy nikdy žádné argumenty nepřijmete. Co s cikány? Svobodní problém vyřešili. Vezmou se jim dávky a oni půjdou do práce. A ti co do práce nepůjdou, tak začnou podnikat. Jak jednoduché. Má to jen jednu vadu na kráse. Takhle to nikdy fungovat nebude.   No a podobně je na vodě postavený celý program Svobodných.   To jen vy máte pocit, že prostě do EFTA nás přijmout ostatní musí. Není přece jediný rozumný důvod proč by nás tam nepřijali.    To už není o naivitě, ale o hlouposti.

1 3
možnosti

Najděte mi stranu, která tak komplexně řeší cikánskou otázku, splacení dluhu, snižování nezaměstnanosti, zvyšování platů, snižování cen potravin , řešení financí ve zdravotnictví atd. Děkuji předem za rozumnou odpověd

1 1
možnosti

KSČ v roce 1946?:-)  Papír snese všechno. Tu ubereme, tu přidáme.... nejdřív si vezmeme výsledek a pak si vymyslíme něco do rovnice. A ejhle, ono nám to vyšlo.

1 1
možnosti

Program Svobodných mluví za vše. Nikdo mi zatím nedokázal, co  k o n k r é t n ě  je na něm špatného.

2 1
možnosti
Foto

co nevěrohodnost lidí kolem této strany?...jejich extrémní projevy (např. zde) nerozhodnuté spíš odrazují

1 0
možnosti

Pan Klauda zná dokonalého, čistého a ideálního politika, který mu zajistí blahobyt až do smrti. Gratuluji. Pravděpodobně to je každý levicový politik. Inu, naivních levicových fanatiků je stále ještě dost. Někomu nestačí ani 24 let zkušeností, že volbou jakékoli velké, i levicové strany , se vůbec nic nezlepší...Perspektivu mají jen a jen malé strany. Vidět v každém jen to špatné, to je s prominutím, opravdu nějaká nemoc.

1 1
možnosti

Co to melete?Já především chci, aby mi politici dali pokoj. Všichni. Nevím proč mi vnucujete levici. Já jsem, na rozdíl od vašich tzv. "pravičáků", Zemana nevolil. Na rozdíl od těch vašich "pravičáků" nejsem celý život živený státem. Doopravdy netoužím po tom, aby mi tito lidé zdůrazňovali, jak se o sebe každý musí postarat sám. Co je na těchto lidech dobré? Mohl byste mi to prozradit? Prostě zjistili, že ačkoliv jsou placeni státem a to královsky, tak stejně musí platit daně. To by bylo něco kdyby dostávali do kapsy to, co teď mají hrubého.

1 1
možnosti

Kdo chce psa bít.. Někteří slepě a fanaticky věří, že až nastoupí ČSSD, bude tu konečně blahobyt pro všechny a všichni zloději, pardon boháči budou zavřeni. Levičák ani potom nepochopí, proč nemůže najít práci...

2 2
možnosti

To se stává. Pak jsou lidé, kteří slepě věří že je z problémů vytáhne pravičák, který doposud jen sosal ze státního. :-)

1 1
možnosti

Odpovědnost jednotlivce, jedině tak by se mohlo něco zlepšit. ale levičák tuto odpovědnost odmítá a chce, at se o něj postará stát. Aby nebyli boháči, kteří všechno rozkradli a dělníci aby měli vyšší plat. Spoléhají se na to, že jim levice zajistí blahobyt. Sní o tom, jak jsou si všichni rovni, ale už Masaryk říkal, že rovnost neexistuje a nemůže existovat, bylo by to proti přírodě. Vždy musí být někdo silnější a někdo slabší, někdo rychlejší a někdo pomalejší. Nemohou být všichni bohatí, ale mohou být někteří chudí a někteří bohatí, nebo mohou být všichni chudí. Levičák nepochopí, že ten bohatý mu dává práci a že živnostník nemá padla ve dvě nebo ve tři. Je nevýhoda, že k volbám může každý, aniž by měl nejzákladnější poznatky z ekonomie, jen ty nejzákladnější, na které nepotřebuje žádnou školu.

2 2
možnosti

Levičák.... pravičák.... je zajímavé si zjistit, kolik je ve vedení SSO živnostníků a podnikatelů a kolik parazitů napojených na státní cecek. I sám předseda toho v životě moc nevyprodukoval a za všechno vděčí zadkům, kam se mu podařilo díky své stranické příslušnosti (ODS) vlézt. Rv

2 2
možnosti